长春光华学院外国语学院 > 学生活动 > 【养成教育-自主学习】英语17401班开展课前十分钟英语演讲活动
作者:admin    分类:学生活动    时间:2020/5/16 16:14:58    浏览:次

大家好,我是英语17401班的刘爽,我演讲的题目为《励志英语演讲》

As you slowly open your eyes, look around , notice where the light comes into your room; listen carefully, see if there are new sounds you can recognize; feel with your body and spirit, and see if you can sense the freshness in the air. Yes, yes, yes, it’s a new day, it’s a different day, and it’s a bright day! And most importantly, it is a new beginning for your life, a beginning where you are going to make new desicisions, take new actions, make new friends, and take your life to a totally unprecedented level! You know all this is real as long as you are confident,passionate and committed! And you are confident, you are passionate, you are committed!

You will no longer fear making new sounds, showing new facial expressions, using your body in new ways,approaching new people, and asking new questions. You will live every single day of your life with absolute passion, and you will show your passion through the words you speak and the actions you take. You will focus all your time and effort on the most important goals of your life. You will never succumb to challenges of hardships. You will never waver in your pursuit of excellence. After all,you are the best, and you deserve the best!

Now stand firm and tall, make a fist, get excited, and yell it out: I must do it! I can do it! I will do it! I will succeed! I must do it! I can do it! I will do it! I will succeed! I must do it! I can do it! I will do it! I will succeed!

当你慢慢睁开眼睛,环顾四周,注意光线是从哪里射进来的;仔细听,看看是否有你能识别的新声音;用你的身体和精神去感受,看看你是否能感受到空气中的新鲜。是的,是的,是的,这是新的一天,这是不同的一天,这是一个光明的一天!最重要的是,这是你人生的新起点,在这个起点上,你将做出新的决定,采取新的行动,结交新的朋友,把你的生活带到一个前所未有的高度!你知道这一切都是真实的,只要你有信心,有激情,有决心!你是自信的,你是热情的,你是坚定的!

你将不再害怕发出新的声音,展示新的面部表情,以新的方式使用你的身体,接近新的人,问新的问题。你将带着绝对的激情度过生命中的每一天,你将通过你所说的话和所采取的行动来表达你的激情。你会把所有的时间和精力都放在生活中最重要的目标上。你永远不会屈服于困难的挑战。在追求卓越的道路上,你将永不动摇。毕竟,你是最好的,你值得最好的!

现在站得又高又稳,握紧拳头,激动起来,大声喊出来:我必须这样做!我能做到!我会的!我一定会成功!我必须这么做!我能做到!我会的!我一定会成功!我必须这么做!我能做到!我会的!我一定会成功!